Bekijk de spetterende zwembadvideo!

Het nieuwe zwembad op Vakantiepark De Krim is sinds afgelopen juli open. Vele gasten en bezoekers hebben naar hartenlust kunnen zwemmen en glijden. De 100.000ste bezoeker is inmiddels al geweest en door directeur Iwan Groothuis in het zonnetje gezet. Het zwembad heeft deze week zelfs al een award gewonnen! Heeft u het nieuwe zwembad nog niet bezocht? Bekijk dan onze nieuwste video van het zwembad en bekijk hoe gaaf het is geworden!
 
Bekijk de video
 
 
 
Zwembad De Krim 'zwembad van het jaar'!

Het nieuwe zwembad van Vakantiepark De Krim is verkozen tot 'Zwembad van het jaar' in de verkiezing 'Zwembadbranch Award 2017'. Zwembad De Krim heeft gewonnen in de categorie 'Zwembaden als onderdeel van een vakantiepark, fitness, sauna of hotel'. We zijn heel blij dat onze gasten zo tevreden zijn en wij zijn zeer trots op deze award!

Iedereen die op ons gestemd heeft: heel erg bedankt!
 
Bekijk het nieuwsbericht
 
 
 
Waterpret voor het hele gezin!

Het nieuwe zwembad staat garant voor plezier voor het hele gezin. Er is een prachtig binnen- en buitenzwembad, een bandenglijbaan, interactieve glijbaan, spectaculaire wildwaterbaan en voor de kleintjes een spraypark in Texelstijl. Geniet samen van vele uren zwemplezier tijdens een vakantie of weekendje weg op Vakantiepark De Krim!
 
Boek een verblijf bij Vakantiepark De Krim
   
 
Fijne atmosfeer

Het zwembad is chloorarm. Het water wordt schoongemaakt door middel van zout-elektrolyse. Hierdoor voelt het water zachter aan, is het beter voor uw huid en heeft u geen last van rode ogen. Tevens is het binnenklimaat hierdoor veel aangenamer waardoor het zwembad een fijne plek is om te vertoeven.
 
Lees meer over het nieuwe zwembad
   
 
Fit tijdens de vakantie

Wilt u tijdens de vakantie werken aan uw spierkracht en conditie? In de nieuwe fitnesszaal van Vakantiepark De Krim vindt u moderne apparatuur en attributen om naar hartenlust te sporten.
 
Meer informatie
 
 

Dagkaarten zwembad

Ook als u niet verblijft op Vakantiepark De Krim, maar bijvoorbeeld op één van onze andere parken is het mogelijk om gebruik te maken van het nieuwe zwembad*. Bekijk de openingstijden en tarieven op de website en reserveer uw zwembadkaarten eenvoudig online**.

* Alleen buiten het hoogseizoen en op basis van beschikbaarheid.
** Reserveren van kaarten voor het zwembad op Vakantiepark De Krim is noodzakelijk en kan alleen online.

 
Meer info & tickets reserveren
 
 
FT
©De Krim Texel | Privacy & Disclaimer | Uitschrijven